AD Boutik

Но как да купим комфортно бельо

Posted in:

women underwear
Прясно изследване показва, че много повече от 80процента от американците употребяват подобно бельо в целия си съзнателен живот. Разбира се това показва, че много хора нямат доверие на марки, като не са чували, не искат да експериментират с други модели и материи, понеже за мнозина подбора на изцяло нов вид бельо се приема като неудобно при използването му. Ето няколко полезни съвета как точно да си закупите приятно и красиво бельо.

Избирайте си вашия размер

За да ви бъде приятно бельото, то ще трябва да е и подходящия размер за Вас. Бельото, което Ви опъва, стяга и забива в кожата не е подходящо за Вас. Ако си избирате бельо, бъдете напълно честни с вас си и си вземете Вашия размер, а не по-малък. Абсолютно никой не би искал да си купува бельо в размер XL или XXL, но пък ако наистина този е вашия, не се притеснявайте, по-хубаво си купете този, отколкото по цял ден да се чувствате неприятно. Не забравяйте, че когато бельото е малък размер от Вашия собствен, то ще Ви притиска и дори ще се вижда много повече, даже и през дрехите.

Абсолютно винаги гледайте за добри и качествени материи

Изборът на хубавата материя на бельото е много важно. Не малко материи биха могли да доведат до дискомфорт при използване. Задължително се оглеждайте за меки и гладки материи. Бельото с дупки и бельото с твърда дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, е възможно да Ви докарат обривания, да Ви надраскат по кожата и да образуват запотяване. Приятен избор на материи са ликра, кашмир, микрофибър, висококачествен полиестер.

Безшевно бельо

Бельото без шевове се превръща във все по-искано от много жени по света. Въпреки, че до много голяма степен не обръщаме внимание на шевовете по бельото, то много често те биха могли да предизвикат дразнение по кожата, а плюс това да оставят и следи. Ето защо непременно като можете носете бельо без шевове, което е приятно и от двете страни и е особено удачно при използване на впити облекла.

Погрижете се за бельото си

Правилната грижа за Бельото ви е от прекалено голямо значение за по-дълготраен комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и абсолютно винаги ако можете ръчно. Прочитайте етикета и изпирайте на подходящата програма, ако използвате автоматична пералня. Дръжте го правилно сгънато в шкаф с разделители или чекмеджета. Много важно не носете прекалено дълго вашето бельо. Изхвърляйте старото си бельо, а не го дръжте в шкафа. Доказано е, че малко след Шест месеца редовно използване бельото е хубаво да се подменя с ново, като това важи и за сутиените.

Comments are closed