AD Boutik

Как да намерим качествени дрешки за нашите деца

Posted in:

Изборът на качествени детски дрешки може да е по-труден отколкото предполагате.

Дребосъците обичат да проявяват капризи и е възможно многото часове прекарани в лутане по магазините за детски продукти да се окажат абсолютно напразни. Има редица принципа, с които е препоръчително да се съобразите, когато купувате облекло за децата ви.

Избирайки новия тоалет вземете под внимание годините на детето. Дрехите за деца биха могли да се разпределят в 3 възрастови категории – бебешки дрешки,, дрехи за ученици и дрехи за подрастващи. Общото между тях е, че без значение от възрастта на малките, те биха искали да се чувстват свободни и красиви. Твърде помпозните дрешки биха ограничили значително свободните движения на детенцето. Препоръчва се облеклото за малчугани да е изработено от памучна материя. Тази памучна материя позволява на нежната кожа на детето да диша. Недейте да избирате детски дрехи изработени от изкуствени материали.

Дечицата са постоянно в движение. Те си играят, гонят се и се потят. Синтетичната материя би създала спарването на кожата, а по-крайния случай – алергии. Когато подбирате дрехата много внимавайте с размера. Много по-добре е да изберете дреха, която е с един номер по-голяма.

Децата растат за отрицателно време. Често пъти, дечицата нямат възможност да поносят за по-дълъг период чисто новите си дрешки, понеже за нула време са пораснали. Дрешките на дечицата трябва да са направени от здрави и плътни материи. Малчуганите обожават да се заиграват с панделките и ресните по техните блузки и панталонки. Тъкмо поради тази причина не се препоръчва да купувате дрехи, които са декорирани с висящи части. Запомнете, че децата обичат да се чувстват свободни и независими. Те биха предпочели да се събличат и обличат съвсем сами. Добре е детските дрехи да бъдат не с копчета, а с цип. Ципът трябва да е на наистина достъпно място, за да може малкото да го достига. Ако вашият малчуган не иска да носи чисто новата си дрешка, може би основната причина се крие в това, че му е трудно да я облече и съблече. Купете на детенцето комплекти за игра навън, за детската градина и за по-специални поводи. Нали не смятате, че малко дете ще се чувства особено удобно с чисто нова розова рокличка на детската площадка за игри?! Дори и малки, малчуганите обичат да се чувстват хубави. Когато избирате детски дрехи за тях забравете за тъмните цветове. Дечицата се радват на шарените и ярки облекла. Дреха на райета, с каре или на точки ще се стори много интересна на децата. Бъдете много внимателни при избора на нюансите. Ако имате син, най-добре оставете розовите дрехи за момиченцата.

Когато купуване наистина качествени детски дрешки за нашите дечица е нужно да бъдем безкомпромисни. Дрешката не е само и единствено плат зашит с конци. Тя е своеобразен щит за нежната и мека кожа на детенцето.

Comments are closed