AD Boutik

Какво да гледаме, когато купуваме детски дрехи?

Posted in:

Един родител е длъжен да бъде особено детайлен при избора на дрехи за своето дете. Няма да се спирам толкова на съвременното звучене на моделите, колкото на това, какво точно да гледате, докато закупувате детските дрешки. Удобството и е основен приоритет./http://www.butika.bg/dressed/online-magazin.html/

Огледайте внимателно използваните материи, съдържанието им на естествени нишки или бои. Ако например дрешката продължава да „пуска” цвят, като я почиствате, просто я хвърлете на боклука и закупете нещо ново. Боите са от части токсични и може да доведат до нежелани алергични реакции на детската кожа. Детски дрехи от памук са добро решение както за зимата, така и за лятото.

Подбирайте панталони с ластици. Те са много по-удобни и практични от коланите. Все пак, детенцето ви ще тича необезпокоявано и свободно от пособията, които носи на себе си. Опитайте се дрешката, която облича за деня да има няколко джоба. Дечицата обожават да складират различни съкровища от игрите в парка. Да не споменаваме факта, че в джобовете много лесно ще пъхне телефона и ключовете. Подбирайте му блузи които са с копчета. Ако му стане твърде топло, спокойно ще може да разкопчае едно – две копчета, вместо да маха цялата дреха. Още по-добре е ако на дрехата има ципове. Те са доста здрави и подвижни. Циповете ще съхранят всичко, което е сложено в джобовете и няма да пречат на хлапето да носи дрешката точно както му харесва.

Не купувайте твърде големи или твърде малки детски дрехи. Както избирате дрехите за себе си, така се старайте и за детето ви. Много хубаво е да му подберете панталонки един размер по-голям, защото детето израства бързо и само след два м. няма да му става, но замислете се колко грозно ще изглежда то с навити Копии часов крачоли и как ще си играе, спъвайки се на всяка втора крачка. Абсолютно същото важи и за твърде дългите ръкави. Раздърпаният и провиснал външен вид може да бъде избегнат ако проявите малко внимание и вкус за купените от вас детски дрехи. Ако купувате спортно горнище или яке, непременно изберете такова което има качулка. Ако завали дъжд то може много лесно да се предпази от лошото време, без да се налага да носи със себе си дразнещия чадър, който мама и татко са му казали да вземе.

Comments are closed